top of page

Welkom bij Mind-Spa Lotusbloem

Nieuwe Praktijk in Daalmeer geopend.

Welkom bij Mind-Spa Lotusbloem. In een rustige straat in Daalmeer is een nieuwe Reiki en coaching praktijk geopend.

Wat kunt u bij ons doen?

Reiki: Reiki is, in het kort, een methode om energiebanen weer vrij te laten vloeien. U kunt een Usui behandeling krijgen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de energie uit het universum, of Kundalini Reiki waarbij uw eigen energie wordt wakker gemaakt. Beide vormen worden gedaan door handoplegging.

Wat voelt u hiervan? Een Reiki behandeling doet geen pijn! Bijna iedereen merkt meteen de warmte op tijdens de aanrakingen. Verder kan het zijn dat u lekker wegdoezelt, of mooie inzichten krijgt. Het kan ook zijn dat u niets voelt, ook dat is goed, de behandeling die u krijgt werkt in elk geval en werkt ook na de behandeling nog een tijd door. U kunt de behandeling zittend of liggend krijgen.

Workshops: In een kleine groep gaan we bijzondere voorwerpen maken zoals een dromenvanger, orakelkaarten, een vision board of een spirituele tekening.

Coaching: Tijdens deze individuele of groepssessies luisteren we naar elkaars (en in de groepssessie ook andermans) problemen en obstakels. Wat is er nodig om weer gelukkig te worden? Of om minder stress te hebben? Voor deze behandelingen zijn meerdere sessies nodig. Ook zal je wat huiswerk meekrijgen. Ook hier geldt niets moet!

Benieuwd naar de praktijk?

Maak een afspraak en kom een keer langs voor een gratis kennismakingsgesprekje. We drinken een kopje thee en ik laat de behandelkamer zien. Als voorproefje krijgt u een mini Reiki behandeling en mag u een orakelkaartje voor uzelf trekken.

U kunt het best een afspraak via mail maken, als ik aan het behandelen ben kan ik de telefoon niet opnemen.

Tot snel!

Linda

Featured Posts
Nieuwste posts
Archief
Zoek op Tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page